Yvonne van Hoof

Hallo,

Mijn naam is Yvonne van Hoof en ik woon in Beverwijk.

Zo lang als ik me kan herinneren zei mijn vader, je kon eerder knippen, plakken en kleuren dan dat je kon praten. Daar had hij wel een beetje gelijk in, in ieder geval creatief bezig zijn. Wat met de paplepel binnen kwam via mijn lieve ouders, maar ook mijn grootouders waren creatieve zielen.

Inmiddels heeft het stempelen, prutsen met nieuwe technieken en materialen en het uitproberen van allerlei dingen wel een groot deel van mijn vrije tijd ingenomen, maar ik vind het héérlijk om te doen! Voor mij pure ontspanning waar ik heel veel in kwijt kan.

Niet voor niets zei ik vroeger, ik hobby in mijn woonkamer, maar nu zeg ik al jaren, ik woon in mijn hobbykamer. Heel klein verschil ….. ha ha!

Op mijn stempelblog stempelyvon.blogspot.nl plaats ik regelmatig mijn creaties. Ik zet er altijd bij welke materialen ik heb gebruikt, maar ook hoe ik een kaart of ander werkstuk heb gemaakt. Misschien dat anderen daar een idee of inspiratie van krijgen, of het gewoon alleen maar leuk vinden om te zien.

Ik vind het erg leuk om te werken met verschillende stempels, teksten en woorden vind ik altijd geweldig leuk, maar ook gebruik van verschillend papier, boekjes maken, inkt, verf, mixed media materialen, enz., waarmee ik bij Kico Stamps wel heel goed uit de voeten kan.

Betekent wel dat er altijd vieze vingers overblijven. Die ik ook eigenlijk al heb als ik alleen al naar een stempelkussen kijk!

Maar ja, als je verf niet met een kwast of zo aanbrengt, maar met je vingers, dan blijven die natuurlijk niet schoon! En lekker kliederen is toch wel één va de leukste dingen voor mij.

Hoe ik tot iets kom, dat weet ik zelf vaak niet eens. Met de stempelgroep waar ik lid van ben werken we met opdrachten, dus daar moet je ergens aan voldoen. Soms denk ik iets in gedachten te hebben, maar het eindresultaat is vaak heel anders. Meestal “groeit” het onder mijn handen en gaat alles wat ik eerst heb bedacht overboord.

En wat ik maak, of dat strak is, of met veel geklieder, hangt ook een beetje af van het moment van de dag; vandaag staat mijn hoofd misschien naar iets heel anders dan morgen.

Het is voor mij weer een heel nieuwe uitdaging nu ik door KiCoStamps ben gevraagd in het designteam te komen, waar ik met heel veel plezier aan begin!

Sommigen van jullie kennen me waarschijnlijk vanuit de stempelwereld, en ik jullie, vele anderen weer niet. Maar ik zou het heel leuk vinden je op een beurs, bij KiCoStamps, op mijn blog of ergens anders in stempelland tegen te komen.

Lieve stempelgroetjes van Yvon

Aanbieding

Gastenboek

  • 22-04-2018 - Hallo wij hebben op de art specially (op 15 4...  lees meer
  • 13-03-2018 - Net je pakje ontvangen, bedankt hoor Conny!! lees meer
  • 09-03-2018 - Hallo Conny, Ik heb woensdag mijn bestelling ontvangen. Dank...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2018 KiCoStamps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel