Craftsheets

Onze "Bakfolie Craftsheets" zijn stevig met een dikke laag PTFE, gaan lang mee en kunnen besteld worden in diverse maten. Dus als u een maat wilt hebben die wij niet in de winkel hebben, stuur mij aub dan een mail info@kicostamps.nl

Wat u allemaal met de Craftsheet kunt doen, daarom wordt er binnenkort een filmpje voor u gemaakt.

Deze Craftsheets zijn uitvoerig getest door onze Designers Rosita, Yvonne en mij.

De Craftsheets kunnen verstuurd worden in een stevige koker, zodat uw Craftsheet langer mee gaat. Wilt u dit dan aangeven bij de bestelling, de prijs van de koker is ongev. € 1,00 voor het kleine formaat.

LET OP!! PAKKETPOST!!

PROMOTIEFILMPJE VAN DE CRAFTSHEET IS KLAAR!!!

Yes Yes het filmpje is klaar. Hierin laat ik u zien "wat is een craftsheet", "wat kan ik ermee" en ja "de uitdaging". De uitdaging waar ik het al eerder over heb gehad. Hier de "zeg Yes tegen onze Craftsheet" en kijk snel .... Doet u ook mee!! Ja toch zeker?? KiCoStamps staat bekend om de vele workshops en in de uitdaging zitten heel veel workshops. Hier kunt u de Uitdaging downloaden. Als u de uitdaging niet gedownload krijgt kunt u mailen naar info@kicostamps.nl dan stuur ik het u uiteraard toe.

De uitdagingen worden in onze nieuwsbrief vermeld, maar ook hier in winkel, op facebook en op mijn blog gezet. Dus hou het in de gaten!!

Aanbieding

Gastenboek

  • 26-09-2017 - Hoi Conny, Vandaag de stempellap ontvangen. Super mooi, ik ben...  lees meer
  • 26-09-2017 - Gisteren mijn pakje ontvangen met de nieuwe plate met ogen....  lees meer
  • 08-06-2017 - Hele snelle reactie op de bestelling en hele snelle levering.
    Bedankt! lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2017 KiCoStamps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel