Interactieve digitale workshops

Wat zijn interactieve workshops??

Dat zijn workshops die ik via digitale weg geef. U zit lekker thuis in uw hobbykamer en via de computer geef ik dan aan een klein groepje mensen een workshop. U kan zien wat ik doe, maar ik kan ook zien wat u allemaal doet. U kunt gewoon vragen stellen, waardoor u veel leert, maar u leert ook van elkaar. U geeft zich op per persoon, per computer. Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Ligt aan de ervarenheid van de cursisten. Als een workshop normaal langer duurt dan wordt deze in een aantal workshops gesplitst. Als de workshop uitloopt dan gaan we gewoon door :-))

Als u zich opgegeven heeft, krijgt u ruim van tevoren een lijst met benodigdheden. Ik zal proberen ook alternatieven te geven. Zodat u de benodigdheden nog aan kunt schaffen. Per workshop zal verschillen of u heel intensief aan een techniek werkt of dat er ook een kaart of creatie gemaakt wordt.

Als u zich aanmeldt ontvangt u via de email de nodige informatie over aanmelding en dergelijke. Op een geplande dag en tijd, gaat u online en kan de workshop beginnen.

 

 

 • Dinsdag 3 april 2018 "Basistechnieken met Alcoholinkt"
  Dinsdag 3 april 2018 "Basistechnieken met Alcoholinkt"

  Dinsdag 3 april 2017, 20.00 - 21.30 uur "Basis technieken met alcoholinkt"

  Dit is een basis met alcoholinkt. U krijgt heel veel informatie over de inkt en papier. Maar we gaan ook aan de slag met diverse technieken, zodat u…

  € 12,50
 • géén afbeelding beschikbaar

  Basistechnieken stempelen

  Basistechnieken stempelen. In deze digitale cursus leert u een aantal technieken om achtergronden te maken, maar ook om goed een afdruk te maken. Welke technieken, inktsoorten gebruik je op wat voor papier komen ook aan…

  € 22,50

Aanbieding

Haaktape € 8,50 € 8,25

Gastenboek

 • 13-03-2018 - Net je pakje ontvangen, bedankt hoor Conny!! lees meer
 • 09-03-2018 - Hallo Conny, Ik heb woensdag mijn bestelling ontvangen. Dank...  lees meer
 • 07-03-2018 - Hoi Conny ,
  even laten weten dat mijn bestelling...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2018 KiCoStamps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel