Even voorstellen

Over mij en stempels!!

Ik ben Conny de Lely en stempel nu ongeveer een jaar of 22. In de jaren ben ik mij heel erg gaan intresseren voornamelijk naar de technieken. Hierdoor is een informatiesite ontstaan.

Hele lange tijd heb ik hier van gedroomd en nu is mijn droom uitgekomen. Mijn eigen stempelwebwinkel. De laatste 3 jaar tekende Marja de Visser en ik de stempels zelf. Marja is hier nu mee gestopt, maar Daniëlle en Lizenka hebben het over genomen. Met z'n drieeën tekenen wij nu de stempels waardoor er unieke stempels ontstaan.

Bij een aantal producten staat een link vermeld. Deze link brengt u naar informatie over het product of naar mooie voorbeelden, schroom niet en klik hier vooral op.

Per 1 januari 2017 ga ik door medische omstandigheden mijn bedrijf anders runnen. Hierdoor zullen NIET alle producten die ik in mijn filmpjes gebruikt meer te koop zijn in mijn winkel.

Ook heb ik een stempel infosite. De link naar deze site is:

http://kicostamps.blogspot.nl/

Hier staan heel veel stempelworkshops via youtube filmpjes uitgelegd. Ook staat er informatie op over de producten.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops, nieuwe produkten of leuke aanbiedingen, vergeet u zich dan niet in te schrijven voor de Nieuwsbrief. In de linkerkolom.

Door de verandering ga ik meer stempels tekenen. Maar ook meer workshops en interactieve workshops aanbieden, heeft u interesse in een workshop mail mij gerust info@kicostamps.nl

Maar mocht u nog vragen hebben of er niet uit kunnen komen. Mail mij gerust via het contactformulier, samen komen we er zeker uit.

Veel plezier op mijn site.

Veel stempelgroetjes,

Conny de Lely

Aanbieding

Gastenboek

  • 16-01-2018 - Hallo Conny, mijn bestelling is zojuist gearriveerd. Bedankt, ook voor...  lees meer
  • 26-09-2017 - Hoi Conny, Vandaag de stempellap ontvangen. Super mooi, ik ben...  lees meer
  • 26-09-2017 - Gisteren mijn pakje ontvangen met de nieuwe plate met ogen....  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2018 KiCoStamps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel