KiCo

Hallo allemaal,

Wij zijn KiCo en zullen ons voorstellen:

Conny is mijn mama en is 51 jaar, is getrouwd met papa Rob en zij hebben 3 kinderen. Selda 23 jaar, Marceline 21 jaar en ikke (Kimara) 13 jaar en sinds dit jaar ook een kleinkind Jaylinn.

Mijn mama stempelt nu meer dan 20 jaar. Zij is verslaafd aan stempels en zeker aan de technieken. Ook houd mama van vele kleuren, vooral combinaties die apart zijn, die vele niet durven te doen. Door een grap is KiCostamps nu 12 jaar geleden ontstaan. Ki is van mij (Kimara) en Co is van mama. Mijn mama is Activiteitenbegeleidster en het maken van workshops is haar beroep. Daarbij vind mama het geweldig om mensen dingen te leren, ook al moeten daar aanpassingen voor komen.

Naast de Kico-blog, haar webwinkel, haar eigen stempelgroep gaat zij ook nog interactieve workshopds geven. 

Ondanks dat mama het heel druk heeft vindt ze het geweldig om met ons veel dingen te ondernemen.

Ik zal Kimara voorstellen:

Kimara is een enthousiast meisje dat netzo verslaafd is aan stempelen als haar moeder. Als ze de kans krijgt maakt ze zelf de workshops en mag ik het fotograveren, tegenwoordig neemt ze ook workshop op film op.  Ook vind ze het geweldig om op een beurs te demonstreren (vind dit eng, maar zodra ze eraan begint is ze niet meer te houden). Ze houdt veel van kleur en liefst gekke combinaties. (Zoals haar moeder)

Daarnaast houden we van gezelligheid, dol en gek doen, maar ook van gezellig op het strand wandelen, lekker eten.

Sindskort heeft KiCoStamps een blog. Wordt u ook onze volger?? Hier staan heel veel creatie kaarten op. Veel tips en weetjes, maar ook uitleg van termen die wij gebruiken. Ook staan er steeds meer you tube workshops op, onder tussen al meer dan 30. Ga snel kijken!! http://kicostamps.blogspot.nl/

Als u meer over ons wilt weten, mail dan gerust.

Groetjes Kimara en Conny

Aanbieding

Lustape € 8,50 € 8,25

Gastenboek

  • 22-04-2018 - Hallo wij hebben op de art specially (op 15 4...  lees meer
  • 13-03-2018 - Net je pakje ontvangen, bedankt hoor Conny!! lees meer
  • 09-03-2018 - Hallo Conny, Ik heb woensdag mijn bestelling ontvangen. Dank...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2018 KiCoStamps | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel